babystuff.ro

Moses Basket with stand

Cel mai modern și actual pătuț pentru bebeluși este chiar aici și e cu adevărat încântător !

▪️ Standul nostru balansoar este un suport frumos realizat manual din lemn masiv, care vă permite să vă țineți nou-născutul aproape în orice moment.  Pentru confortul și siguranța micuțului dvs am adăugat un suport suplimentar sub coș pentru a preveni orice punct moale.
▪️ Fabricate în România atât standul cât și coșul!
 ▪️Lucrat manual 100% standul este realizat din lemn de esență tare ( fag) fiind foarte rezistent în timp și suporta o greutate pana la 60 kg .
▪️Este proiectat cu sistem de legănare, se leagănă foarte ușor cu mișcări lente, potrivite pentru fiecare somn dar și pentru siguranța bebelușilor.
▪️Este dotat cu doua curelușe din piele naturala, bine fixate în fata și în spatele coșului pentru a tine coșul pe poziție și a preveni orice fel de risc
▪️ Este demontabil și se monteaza foarte ușor .
 De retinut !
Atât standul cât și coșul nu sunt realizate în serie în fabrica, se realizează manual doar pe comanda (aprox 4-6 saptamani), acest lucru le ofera un plus de valoare deoarece sunt unice si pot varia puțin în dimensiune și forma.
Prin achizitionarea unui patut Moses Basket sustii forta de munca din Romania si lucrul manual care ascunde in spate multe multe ore de munca ,multa pasiune si rabdare .

Availability: În stoc

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.